Ex-patser

14 oktober, 2008

Kwart voor drie 's nachts. Over drie uurtjes jengelt m'n wekker me weer uit bed. Muesli-yoghurt binnengooien en tegen 7 uur de fiets op naar het Mediapark/NOS/Digidesk.

Jawel beste blogbuiskinderen, mijnheertje (db) woont sinds 1 augustus in Holland/Hilversum/Stad vol mediageilaards.

Het ouwe vertrouwde België/Vlaanderen/Stekene achtergelaten voor een stapje in het donker. Maar 'k had m'n licht hier al eerder opgestoken als stage-jonkie à Villa VPRO/3VOOR12.

M'n lijf moet na 2,5 maand nog altijd wennen aan de onregelmatige uren die een 'uitzendredacteur' klopt. Nu eens 3 dagen vroege diensten draaien, dan weer 2 dagen laat, weekends, ...

Het kan niet echt gezond zijn, maar de job is zo interessant dat we het voor lief nemen. 's Morgens mogen graaien in een verse telexbak, élke dag bijleren en leuke collega's - zonder zever!

Ook niet echt gezond: na onze fietspatserij van deze zomer heb ik in geen twee maand op een koersfiets gezeten of m'n Asics aangeraakt. Maar de jongste drie weken wordt er weer héél bescheiden aan dat verre triatlondroompje gewerkt.

Anyhow, the story of an ex-patser is to be continued...
Binnenkort vanop een nieuw Appeltje en in een nieuw blogjasje. Ondertussen verblijven wij wild twitterend en feesBoekend.

UPDATE: De nieuwe MacBooks ogen maar meh. Qua specs overtreft de nieuwe MacBook m'n BlackBook niet echt (zeker niet zonder FiereWiere), de Air blijft een strakke slak, en zo'n P(okkedu)ro heb ik echt niet nodig. Ik stick nog wel ff bij m'n BlackBook + Cinema Display.

Gepost door (db) om 02:45  

2 reacties:

Ik heb ook een jaartje in Amsterdam gewoond. OOk een stapje in het duister.
We praten binnen 5 maanden nog eens om te zien of de ervaringen paralel lopen.

Succes aldaar!

dipfico zei
14 oktober, 2008 12:18  

Thanks & ... Deal!

(db) zei
14 oktober, 2008 15:48  

Een reactie posten