We waren er klaar voor

20 maart, 2008

© Stijn Coninx

Door toedoen van wetgever Murphy dreigen al m'n sportieve einddoelen letterlijk in het water te vallen. Aan de voorbereiding van anderhalf jaar fietsen, een jaar zwemmen, 9 maand looptraining, 5 à 6 dagen op 7, kwam dinsdag een abrupt einde.

Als afsluiter van een partijtje zwemmen dook 'k met de youngsters in de glijbaan. Langbeen (db) sloeg bij het inspringen stoemelings z'n rechterpoot om en hoorde de rechterknie k-r*a_k'e-n als een Bond zonder Tanden-bus, bollend over één nacht ijs.

Met m'n bekende foeballersverachting in het achterhoofd dacht ik toen nog dat het wel zou meevallen. Maar rechtstaan na de après-nager zou me wel op andere gedachten brengen: makker, probeer die verse maaginhoud maar binnen te houden, ondanks die ondraaglijke pijn.

's Anderendaags stiekem onverantwoord & onverzekerd in de auto gestapt, om in het ziekenhuis de snoeiharde diagnose te horen: ligament aan de binnenkant van de knie goed geraakt, zo'n 2 maanden buiten sportstrijd.
Dus moet ik als geslagen Knight who says Knee afhaken voor deze steekspelen:

  • Ronde van Vlaanderen
  • Antwerp 10 Miles
  • Fietsstage Mallorca

En zal ik hopelijk weer fit geraken tegen:

Gepost door (db) om 11:51  

4 reacties:

Veel sterkte en een snel herstel gewenst.

Wim zei
20 maart, 2008 13:11  

Oh wat is dit jammer. Ik ben zelf een 10-miles loper begrijp hoe erg dit is.
Veel beterschap!
Hopelijk heb je het geduld om niet te snel terug aan het trainen te gaan...

Georgina zei
22 maart, 2008 23:47  

Tx voor het hart onder de riem, folkies!

(db) zei
23 maart, 2008 15:11  

Zoals georgina zegt: hopelijk heb je het geduld om niet te snel terug aan het trainen te gaan. Hopelijk geef je de moed niet op en train je na gezond herstel weer als tevoren. Volgend jaar is er een nieuwe Ronde.

Pieter Ardinois zei
26 maart, 2008 09:01  

Een reactie posten