E-go

02 oktober, 2006

Lux Janssen tijdens 0110 / All Areas op StuBru (18-19u):

Een klein historisch moment, in Brussel op het Paleizenplein: Jean-Marie Aerts voor het eerst sinds lichtjaren weer samen op het podium met Arno. En wie stond er nog allemaal bij, Steven? Een heleboel mensen, hè ...
Steven Lemmens:
Ik heb Viktor Lazlo zien staan, Axelle Red is er bij komen staan, Frank Vander linden staat gitaar te spelen, Willy Willy - dé Willy Willy- staat daar samen met zijn persoonlijkheid.
Lux:
En ondanks al die ego's is het podium niet ingezakt.
Steven:
Verdraagzaamheid ...

Spelers uit de televisiesector getuigen:
Een verkennende studie in de creatieve industrie - Marc Buelens, Mieke Van De Woestyne:
De basis is om goede mensen samen te brengen. Creatievelingen worden omringd door mensen met discipline. “Een creatief iemand kan enkel genieten als hij ook ergens het verschil heeft kunnen maken. Niet als hij gewoon heel de dag rondhangt en creatief is, maar niets bereikt.” Een goed samengesteld team, is een team met een gecombineerd eigenbelang. Elke schakel is belangrijk. “Het is zoals in een voetbalploeg. Daar maken sommigen het verschil, maar zonder die anderen gaat het niet. We hebben mensen met talent nodig, maar in een creatieve wereld zijn dat vaak grote ego’s. Je moet die ego’s overtuigen dat ze samen sterker zijn dan alleen.

QOD

P.S. Vrijdag is 't Krapulekesdag in 't STUK.

Gepost door (db) om 23:36  

0 reacties:

Een reactie posten