Maar liever dat nog

16 april, 2006

Niet grappig: een gezonde geest in een gezond lichaam een klassieke dooddoener noemen. Maar 4 op 10 landgenoten is te vet. Het is nog wachten tot 8 oktober of er een exact verband is tussen dit overgewicht en het overwicht van het VB.

Hoewel er ook een fout Göring-geurtje hangt aan m'n stalen Puch-ros, mag ik er graag mee in de Hollandse polder gaan hengsten. In het wilde weg richting ... Hengstdijk bijvoorbeeld. Om maar te zeggen dat 80km fietsen op een Paaszondag écht zaligmakend is.

Wikipedia fluisterde zonet dat "de Nederlandse wielrenners die deelnamen aan de Ronde van Frankrijk 1957 direct na hun terugkeer in Nederland gehuldigd werden in de tuin van de pastoor van Hengstdijk".

9 jaar later was er pas de eerste Amstel Gold Race, jawel we zijn dagvers relevant, die 40 jaar later gewonnen werd door Luxemburger Frank Schleck. Die was dan weer dagvers 26 geworden.

Hoe kan het bestaan dat Nederland als fiets- en waterland geen kweekvijver is van eigen fietstalent? Zijn ze te gierig en worden ze daarom bestolen.

Als ze maar geen mp3-speler hebben, ze schoppen ze misschien halfdood. No way dat ik m'n iPod afgeef, maar no highway dat ik in de onveiligheidsval van het VB trap. Dan nog liever Jempi achterna.

Some things will never be different
Hungry and dumb, hungry and dumb (so wait in line)
Queuing up for some more junk food
It's not my fault, it's not my fault (just this once)
They're getting so much younger

> uit: Helicopter - Bloc Party (en wat is die Whitey remix überzalig)

Geplaatst door (db) om 19:02  

0 reacties:

Een reactie posten